Over Van de Pol Wegbebakening

Ruim 40 jaar geleden begon Bart van de Pol in Ede met de verkoop van gereedschappen. Bedrijven en gemeenten uit het hele land wisten Bart’s bedrijf al snel te vinden, waardoor zijn bedrijf een begrip werd in de wegenbouw. Bart breidde zijn assortiment uit naar wat er nu is: een complete materiaalvoorziening voor gemeenten, Provincie, Rijkswaterstaat en wegenbouw.

Bart heeft vanaf het jaar 2000 t/m 2013 zijn bedrijf samen met zijn dochter Sabina gerunt waarna zij het bedrijf in 2014 volledig overgenomen heeft. Zij heeft al die tijd als vertegenwoordiger op de weg gezeten en nog steeds is ze daar te vinden. Wegbebakening.nl is inmiddels gevestigd in Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen) en is uitgegroeid tot de koploper in producten voor wegbebakening, groenvoorziening, bosbouw en stratenmakerij.

Ruim assortiment wegbebakening

Zoals u op deze website kunt zien bieden wij u een ruim assortiment aan wegbebakeningsartikelen en alles wat daar mee te maken heeft: van gereedschap tot werkkleding tot complete beletteringsystemen. En zelfs als u iets nodig heeft wat niet online staat, kunnen wij het leveren!

Service: de klant is koning!

Van de Pol Wegbebakening wilt u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Bij ons is de klant koning. Een goede service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel: wij geven gratis support, persoonlijk advies en kunnen zorgen voor een snelle (spoed)levering van onze kwaliteitsproducten. Omdat wij afspraken erg belangrijk vinden, houden we ons altijd aan ons woord. Bovendien zorgt onze flexibele bedrijfsvoering voor een optimale dienstverlening. Wel zo prettig!

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of twijfels? Laat u adviseren door onze specialisten. Een afspraak op locatie is altijd mogelijk. Omdat we alle producten en de markten hiervoor door en door kennen, kunnen we u advies op maat geven én alternatieven bieden. Ons advies is altijd volledig op uw situatie en wensen afgestemd.

Demonstraties

Wilt u een product liever eerst bekijken of een demonstratie zien? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat een product kan.

Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam